Et samlet overblik over alle dine pensioner og forsikringer

Et samarbejde på tværs

Se alle samarbejdspartnere

Simuler forskellige udbetalings scenarier

Log ind og se hvor meget dine pensioner udgør ved forskellige pensionsaldre. Både ved din officielle folkepensionsalder men også hvis du overvejer at gå på pension tidligere eller senere. Folkepensionens grundbeløb medregnes i den samlede udbetaling, hvis du endnu ikke er nået den officielle folkepensionsalder.

Se demo-eksempel

Se i hvilke selskaber du har aftaler

Log ind, klik på top menuen ’Dine aftaler’ og du har et overblik over alle de selskaber der administrerer dine aftaler. Klikker du herfra på en specifik aftale, vil flere detaljerede oplysninger blive vist.

Se demo-eksempel
giv adgang

Sådan sender du dine pensionsinfo til din rådgiver

Du kan sende dine pensionsinfo til din rådgiver, eller måske til dig selv i en selvbetjeningsløsning, i banken eller et pensionsselskab. For at sende dine oplysninger, skal du først logge på bankens- eller pensionsselskabets hjemmeside og herfra følge deres vejledning.

Prøv demo

Vælg en af følgende to muligheder

Demo - én person
Se et eksempel på hvordan PensionsInfo virker og hvilke typer af oplysninger du finder herinde. I denne demo visning kan du ikke benytte funktionen 'Adgange', som er den vej du skal gå, hvis du vil anmode en anden person om adgang til hans eller hendes PensionsInfo. For at benytte 'Adgange', skal du logge ind på dit 'rigtige' PensionsInfo.
Demo - to personer
I dette scenarie har brugeren indhentet en fuldmagt fra en anden person, og har adgang til denne persons PensionsInfo. I denne demo visning kan du ikke anmode om fuldmagt. Anmodning om adgang til anden persons Pensionsinfo, kan alene ske, hvis du logger 'rigtigt' på PensionsInfo, og går til topmenuen 'Adgange'.