På siden her finder du svar på nogle af de spørgsmål, der typisk stilles til og om PensionsInfo.

Kan du ikke finde det spørgsmål/svar du søger, er du velkommen til at kontakte PensionsInfo for hjælp og vejledning.

Stort set alle danske pengeinstitutter og pensionsselskaber er medlemmer i PensionsInfo, men enkelte leverer ikke oplysninger til PensionsInfo.

- Hvem er med i PensionsInfo.

Enkelte medlemmer, som normalt leverer oplysninger, kan af og til ikke beregne de ønskede pensionsprognoser, hvorfor disse kan mangle i PensionsInfo.

- Kontakt eventuelt dit selskab eller din bank for nærmere forklaring, hvis der mangler oplysninger på PensionsInfo.

Oplysningerne i PensionsInfo er personlige og din ægtefælle eller samlever skal selv logge på PensionsInfo. Det er dog muligt, via menuen 'Adgange', at give en anden person fuldmagt, og dermed adgang til hans eller hendes PensionsInfo.

Ja det kan du. Og hvis du har fuldmagt til din partners PensionsInfo, kan du få beregnet jeres begges folkepension, herunder folkepensionstillægget.

  1. Log dig på PensionsInfo
  2. Gå til siden 'Pension', og benyt den blå knap 'Beregn folkepension'.

Nej det kan du ikke, men vi henviser til ”Bliv klar til pension” som er en guide til dig der er kommende folkepensionist. Guiden er et samarbejde mellem relevante myndigheder og Digitaliseringsstyrelsen og kan være behjælpelig med yderligere information og vejledning:

- Guide: Bliv klar til pension (borger.dk)

PensionsInfo kan svare på dine spørgsmål om brugen af hjemmesiden på tlf. 33986804 eller pensionsinfosupport@fogp.dk.

Ønsker du hjælp eller vejledning til hvor i PensionsInfo du finder bestemte oplysninger, er du velkommen til at kontakte PensionsInfo Support på telefon 33986804 - eller sende os en mail via pensionsinfosupport@fogp.dk

Har du brug for en forklaring til, hvorfor tallene ser ud som de gør - eksempelvis spørge ind til den bagvedliggende beregning, så skal du kontakte det selskab eller bank der har leveret oplysningerne - Kontaktoplysninger

Nej det kan du desværre ikke.

  1. Log dig på PensionsInfo
  2. Klik på menuen Sociale Ydelser, som du finder i bunden af siden

Prøv demo

Vælg en af følgende to muligheder

Demo - én person
Se et eksempel på hvordan PensionsInfo virker og hvilke typer af oplysninger du finder herinde. I denne demo visning kan du ikke benytte funktionen 'Adgange', som er den vej du skal gå, hvis du vil anmode en anden person om adgang til hans eller hendes PensionsInfo. For at benytte 'Adgange', skal du logge ind på dit 'rigtige' PensionsInfo.
Demo - to personer
I dette scenarie har brugeren indhentet en fuldmagt fra en anden person, og har adgang til denne persons PensionsInfo. I denne demo visning kan du ikke anmode om fuldmagt. Anmodning om adgang til anden persons Pensionsinfo, kan alene ske, hvis du logger 'rigtigt' på PensionsInfo, og går til topmenuen 'Adgange'.